9026 Győr,
Mayer Lajos utca 51 B
Telefon: +36709419632
E-mail küldése

Szolgáltatások

I-Health

I-Health

 

Az I-Health® Rendszer alapját az ősi kínai meridián rendszer és a nyugati orvoslás elemeinek kombinációja képezi. A kínaiak már több ezer éve felfedezték, hogy sok krónikus és terápia rezisztens betegség hátterében a meridiánok működési zavara vagy teljes blokkja áll. Az energia áramlási zavarok megváltoztatják a bőr ellenállását, ez mérhető a készülékkel. A mért értékekből következtetni lehet az elváltozások jellegére, mértékére és helyére is. Ezt követően a rendszer számos korrekciós lehetőséget kínál a zavarok gyors és hatékony kezelésére. A rendszer szervezetünk szükségleteihez igazítva teljes körű életforma-tanácsadást is nyújt.

Az olyan betegek, akik krónikus problémával küzdenek és/vagy pszichoszomatikus háttere is van a betegségüknek, gyakran elkallódnak a bizonytalan kimenetelű gyógymódok útvesztőiben. A legtöbb esetben a páciens gyógyulását az alacsony energia szint vagy az önszabályozó rendszer blokkoltsága gátolja.

A páciensek állapotát nagymértékben befolyásolják az esetleg jelenlévő vírusok, baktériumok, paraziták és gombák. Az I-Health  segítségével meghatározhatók a betegséget kiváltó okok és az is, hogy ezeket milyen sorrendben érdemes kezelni.

A készülékkel végzett mérések nagymértékben szűkítik az esetlegesen elvégzendő laborvizsgálatok körét. Prevenciós jelleggel idejében kiszűrhetőek többek között a gyógyszerallergiára való hajlamok is. A készülékkel végzett mérések az orvosi munkát, a panaszokra legmegfelelőbb gyógyszerek kiválasztását is nagymértékben segítik.
« Vissza az előző oldalra!
MaraMed Egészségközpont - MagyarMaraMed Egészségközpont - AngolMaraMed Egészségközpont - Német