9024
Telefon: +36709419632
E-mail küldése

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Üdvözlünk Maramed Egészségközpont honlapján.

„Három évtizednyi praktizálásból fakadó meggyőződésem, hogy a természetes gyógymódok, - köztük különösen a homeopátia és a hagyományos kínai orvoslás - számos esetben az egészség megőrzésének és a tartós gyógyulás elérésének a legmegfelelőbb módszere lehet.

Már fiatal orvosként felfigyeltem arra, hogy a kivizsgált páciensek, akiknek minden vizsgálati eredménye negatív, továbbra is panaszosak maradnak. Más esetekben a beállított gyógyszerek nem oldják meg problémáikat, vagy gyógyszer-mellékhatásoktól szenvednek.

Érdeklődésem a természetgyógyászat felé fordult. Hagyományos kínai orvoslásból és homeopátiából nemzetközi diplomát szereztem, és a természetgyógyászat több területét tanulmányoztam. E módszereket az akadémikus orvoslás területén szerzett több évtizedes tapasztalatommal ötvözve, már sokkal eredményesebben tudok segíteni a hozzám fordulóknak.”

A  Maramed Egészségközpontban számítógépes diagnosztika segíti, hogy a páciensek egészségi állapotáról teljes képek kapjunk. Célunk a személyre szóló, legalkalmasabb gyógyító módszer kiválasztása, hogy a hozzánk fordulóknak hatékony segítséget nyújtsunk.

Dr. Glázer Mária csecsemő és gyerekgyógyász szakorvos, homeopata


MaraMed Egészségközpont - MagyarMaraMed Egészségközpont - AngolMaraMed Egészségközpont - Német