9026 Győr,
Mayer Lajos utca 51 B
Telefon: +36709419632
E-mail küldése

Vélemények

MD orvosi kollagén terápia

A kiszakadt gerincsérv szinte elviselhetetlen fájdalmakkal jár. Több hetes fájdalomcsillapító gyógyszer szedés után, ami már hatástalan volt, az idegsebész orvosom a műtét mellett döntött. A műtét reggelén kiderült, hogy torokgyulladásom van, ezért hazaküldtek. Konkrétan nem tudtam hogyan tovább. Egy ismerősöm javaslatára kerültem a doktornőhöz, aki orvosi kollagén injekciókkal kezelt. Az első három alkalom gyorsan követte egymást. Már a második nap után enyhültek a fájdalmaim. A harmadik után el tudtam kezdeni a gyógytornát. A további injekciókra már ritkábban volt szükség. A zsibbadás is fokozatosan kiment a bal lábamból. A doktornőnek köszönhetően vissza tudtam menni a munkahelyemre és hosszabb távon megmaradt a kezelés jótékony hatása, így élhettem, az addig megszokott aktív életem. Köszönöm! H.E.
 
 
 

Kedves Glázer Doktornő!

 

A véleményem a …Collagen kúráról:

 

 

Két évvel ezelőtt erős, szúró fájdalom jelentkezett a jobb sarkamban, ami gátolt a szabad mozgásban. Csak puha talpú, alacsony sarkú gyógycipőben tudtam járni. Volt már ilyen jellegű problémám a bal sarkamban, akkor sugárkezeléssel orvosolták. Ez a kezelés is hatásos volt, de az eredményre heteket kellett várni, addig maradt a nagyon erős, szúró fájdalom.

Glázer Doktornő már nagyon régóta a házi orvosa gyermekeimnek. Ő ajánlotta a ….Collagen kúrát. Már az első kezelés is hatásos volt. Rá tudtam nehezedni a lábamra és a fájdalom is jelentősen csökkent, a kúra végére teljesen megszűnt és azóta panaszmentes vagyok.

Ezúton is hálásan köszönöm a Doktornőnek a segítségét, hogy a kúrával visszaadta a mozgásszabadságomat.

S. Edina

 

 

Fiatal anyuka vagyok.Egyik napról a másikra "bedurrant " a jobb vállam.Olyannyira,hogy nemcsak a 8 lhós kisfiamat nem bírtam kézbe venni,öltözködni,fésülködni is képtelen voltam.A karom legkisebb mozdítása is igen erős fájdalmat okozott.Több mindennel próbálkoztam, de nem lett jobb. Ekkor értesültem arról,hogy a doktornő hasonló esetekben tudott segíteni.Így én is megpróbáltam. 3 alkalommal kellett mennem.A karom tökéletesen meggyógyult.Úgy gondolom ,szinte csoda ez..K Bea
« Vissza az előző oldalra!
MaraMed Egészségközpont - MagyarMaraMed Egészségközpont - AngolMaraMed Egészségközpont - Német