9026 Győr,
Mayer Lajos utca 51 B
Telefon: +36709419632
E-mail küldése

Vélemények

Akupunktúra

Először 2009 év végén mentem el Önhöz, miután a jobb kezemben már 1 éve gyulladás volt. A könyék hajlatban és a tenyerem élén fokozatosan erősödött a fájdalom. Nem törődve vele folyamatosan terheltem, aminek az lett az eredménye hogy a jobb kezemen az ujjaim lebénultak és az izomzat elkezdett sorvadni. Az ujjaimban annyi erő sem volt, hogy az autó távirányítóján lévő gombbal kinyissam az autót. Indítani csak csuklóból tudtam. A kis kávés csészét sem bírtam el. Kézsebésznél 3x voltam, de nem biztatott semmi jóval. Sőt…megoldást nem javasolt, a fájdalom nem szűnt meg. Ezután kerestem meg Önt. Ön hagyományos akupunktúrás kezelést javasolt a gyulladás megszüntetésére, amely 10 alkalom után ( heti 2 kezelés) megtörtént. Ezt követően már egyéb kezelésekkel kiegészítve fél év alatt teljesen megerősödött a kezem (masszázs, kézerősítés).
Az akupunktúra tehát az esetemben gyulladáscsökkentő hatással bírt, melyet követően napi rendszeres mozgással és erősítéssel vissza tudtam nyerni az eredeti erőnlétemet. Ez 34 éves koromban történt.

2016 nyarán a jobb lábszáramban a sipcsont külső oldalán lévő lábfejmozgazó izom gyulladt be, megterhelés miatt. Napról napra rosszabb lett annyira, hogy már néhány lépés megtétele is nagy fájdalommal járt. Körülbelül 2 hét alatt értem el ezt az állapotot és nem vártam tovább. Ön ismét akupunktúrás kezelésben részesített, aminek az eredménye az első alkalom után jelentős javulás volt. A 2. kezelést követően pedig teljesen elmúlt.

A tapasztalatom tehát az akupunktúrás kezeléssel kapcsolatban az, hogy mindenképpen segít, de fontos, hogy ne várjuk sokáig, mert annál előbb meggyógyul. Amennyiben valakinek bármilyen jellegű gyulladásos megbetegedése van szerintem érdemes tenni érte, hogy gyorsan meggyógyuljon. Ebben az akupunktúra szerintem nagyon jól segít.

A feleségemet lézeres akupunktúrával kezeli a Doktornő a migrénes fejfájására, melyben szintén jelentős javulás érezhető. Amíg korábban rendszeresen visszatérő akár napokig tartó fejfájással és hányigerrel küzdött, fel sem tudott kelni, mára már sokat javult és ritkábban fordul elő. Akkor sem annyira megterhelő.

11 éves kifiunk hasfájását a Doktornő homeopátiás készítményekkel megszüntette. Iskolai napokon a reggeleket vidáman kezdi, amíg korábban szorongott, sirdogált és rendszeresen fájt a hasa.

A kislányunk térde a laza inszalagok miatt rendszeresen kibicsaklott. Lézeres akupunktúra és homeopátiás kezelést követően már jelentősen megerősötött.Köszönjük Doktornő a segítségét!

Üdvözlettel:
Sz. Zoltán
« Vissza az előző oldalra!
MaraMed Egészségközpont - MagyarMaraMed Egészségközpont - AngolMaraMed Egészségközpont - Német